Student Learning Conferences – October 12, 2023

Our Student Learning Conferences (Parent-Teacher meetings) will take place on Thursday, October 12. Parents have the option to select VIRTUAL or IN-PERSON meetings with teachers.

The online sign up for appointments with your child’s teachers is now open using the following link: http://www.parentinterviews.com/byrne-creek-community. In order to access our online sign up, parents will first need to create an account; this is best done ahead of time. Click here or here for instructions. Should you need assistance making appointments for the conferences, please contact the school office at 604-296-6885 or by email at byrnecreek.info@burnabyschools.ca.

These meetings will result in an altered class schedule on both Thursday and Friday. These adjusted schedules are provided below:

THURSDAY, October 12 – EARLY DISMISSAL AT 1:30 PM
PERIOD TIME LENGTH
Flex 8:37-9:05 28 min
Period 1 9:05-9:55 50 min
Nutrition Break 9:55-10:10 15 min
Period 2 10:10-11:00 50 min
Transition 11:00-11:05 5 min
Period 3 11:05-11:55 50 min
Lunch 11:55-12:40 45 min
Period 4 12:40-1:30 50 min
Appointments 2:30-4:20
Dinner 4:30-5:20
Appointments 5:20-7:10
FRIDAY, October 13 – EARLY DISMISSAL AT 1:55 PM
Period Time Length
Flex 8:37-9:25 48 min
Period 1 9:25-10:20 55 min
Nutrition Break 10:20-10:35 15 min
Period 2 10:35-11:25 50 min
Transition 11:25-11:30 5 min
Period 3 11:30-12:20 50 min
Lunch 12:20-1:05 45 min
Period 4 1:00-1:55 50 min